Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki88g49kcal7.4g4.4g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti7.9g38kcal1.9g2.6g2.3g2.2g
Soijajauho rasvainen 7g33kcal2.4g1.6g1.6g0.8g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 61g232kcal17.1g0g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g760kcal62.2g18g48.8g6g
Valittu annoskoko186g380kcal31.1g9g24.4g3g
Annoskoko puolitettuna93g190kcal15.6g4.5g12.2g1.5g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.8g13.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595