Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Bataatti, kuorittu 16g13kcal0.3g2.7g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kanasuikale hunajamarinoitu50g65kcal9g1.1g3.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti19g34kcal0.5g2.3g2.6g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g25g28kcal4.5g0.5g0.8g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P31g19kcal0.3g1.4g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g378kcal30.8g28.4g15.8g2.4g
Valittu annoskoko186g189kcal15.4g14.2g7.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna93g95kcal7.7g7.1g4g0.6g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.7g4.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191852