Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g8.8g31kcal1.1g6.1g0.1g0.5g
Tattarijauho, Vijatuote7g25kcal0.9g4.9g0.1g0.4g
Kaurahiutale 14g53kcal2g8g1g1.4g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g46g155kcal0.9g35.6g0.8g3.2g
Porkkana 12g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g673kcal10g110.6g19.8g11.6g
Valittu annoskoko186g337kcal5g55.3g9.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna93g168kcal2.5g27.7g5g2.9g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041