Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g43g12kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Kananmuna kuorineen punnittu19g23kcal2g0.1g1.7g0g
Maksa naudan 103g134kcal18.9g6g3.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.9g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g434kcal43g19g20.6g2.8g
Valittu annoskoko186g217kcal21.5g9.5g10.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna93g108kcal10.8g4.8g5.2g0.7g
Arvot/100g100g117kcal11.6g5.1g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632