Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 59g45kcal1.1g9.2g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.7g0g7.4g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.7g6.3kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Lihaliemi laimennettu 55g10kcal0g1.6g0.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g8.2g21kcal2.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g368kcal23g26g18.6g1.8g
Valittu annoskoko186g184kcal11.5g13g9.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna93g92kcal5.8g6.5g4.7g0.5g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978