Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)124g890kcal0.1g0.1g98.9g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 35g101kcal5.5g0.1g8.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)27g5.3kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g1993kcal11.2g3.8g215.4g0g
Valittu annoskoko186g996kcal5.6g1.9g107.7g0g
Annoskoko puolitettuna93g498kcal2.8g1g53.9g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435