Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Kukkakaali 21g5kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Kalkkuna 21g41kcal6.6g0g1.6g0g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g2.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Juuriselleri 16g4.9kcal0.2g0.7g0g0.5g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g118kcal15g5.6g3.4g3g
Valittu annoskoko186g59kcal7.5g2.8g1.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna93g30kcal3.8g1.4g0.9g0.8g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309