Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g139kcal15.9g0g8.3g0g
Punajuuri 21g8kcal0.2g1.4g0g0.5g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g16g41kcal4.2g0g2.7g0g
Cashewpähkinä 10g60kcal2.1g2g4.8g0.4g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g52g63kcal1.8g1.9g5.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g675kcal48.4g10.6g48.2g1.8g
Valittu annoskoko186g337kcal24.2g5.3g24.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna93g169kcal12.1g2.7g12.1g0.5g
Arvot/100g100g182kcal13g2.9g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853