Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys23g29kcal4.5g0g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pakaste vihanneksia47g19kcal1.4g2.6g0.5g1.4g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g236kcal19.6g8g14g3g
Valittu annoskoko186g118kcal9.8g4g7g1.5g
Annoskoko puolitettuna93g59kcal4.9g2g3.5g0.8g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.2g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298