Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Sieni rouskut, suolattu 49g13kcal0.8g1.1g0.2g1.4g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 35g87kcal5g1.9g6.7g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Paprika, punainen67g17kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.1g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g294kcal13.6g15.6g19g7g
Valittu annoskoko186g147kcal6.8g7.8g9.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna93g74kcal3.4g3.9g4.8g1.8g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459