Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)16g49kcal1.9g9.8g0.2g1.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 78g100kcal16.2g0g3.9g0g
Paprika punainen 16g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)7.8g13kcal0.6g0.3g1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.6g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Arla Apetina Feta 3%4.7g5.2kcal0.8g0.1g0.1g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g3.1g8.9kcal1.6g1.1g0g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Tomaatti 39g8.9kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g425kcal43.6g29.4g14.2g5.6g
Valittu annoskoko186g213kcal21.8g14.7g7.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna93g106kcal10.9g7.4g3.6g1.4g
Arvot/100g100g115kcal11.7g7.9g3.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550