Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g4.5g16kcal0.2g3.7g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 38g42kcal7.9g0g1.1g0g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kaali, valkokaali30g6.3kcal0.4g1g0.1g0.6g
Sieni tatti, hapero 7.5g2.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.8g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g485kcal21.2g34g28.6g3.6g
Valittu annoskoko186g243kcal10.6g17g14.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna93g121kcal5.3g8.5g7.2g0.9g
Arvot/100g100g131kcal5.7g9.1g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282