Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 112g22kcal1.8g2.5g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Herne 14g10kcal0.7g1.3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Soijakastike 5.1g3kcal0.3g0.5g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g8.4g14kcal0.1g3.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g188kcal6.8g19.6g8.8g4.2g
Valittu annoskoko186g94kcal3.4g9.8g4.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna93g47kcal1.7g4.9g2.2g1.1g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953