Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g501g601kcal95.1g0g25g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g38g338kcal0g0g37.6g0g
Tomaattimurska 1001g294kcal5.6g53.1g2g19g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g7.5g28kcal1g4.7g0.5g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3700g2767kcal217g155.6g132g50.8g
Valittu annoskoko1850g1383kcal108.5g77.8g66g25.4g
Annoskoko puolitettuna925g692kcal54.3g38.9g33g12.7g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070