Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g1945g2139kcal447.3g0g35g0g
Oliiviöljy 49g430kcal0g0g48.6g0g
Sipuli (kuorittu)389g105kcal5.1g18.7g0.8g6.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g34g35kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Kaali, valkokaali4861g1026kcal58.3g165.3g9.7g102.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1945g486kcal19.4g107g0g27.2g
Kesäkurpitsa, tuore292g50kcal1.8g7.3g1.2g2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 486g1605kcal9.7g14.6g170.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11751kcal1088.6g636.8g531.4g277.2g
Valittu annoskoko10000g5876kcal544.3g318.4g265.7g138.6g
Annoskoko puolitettuna5000g2938kcal272.2g159.2g132.9g69.3g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720