Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 875g257kcal4.9g46.4g1.7g16.6g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras175g560kcal24.1g101.5g5.6g14.3g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g263g263kcal23.6g36.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3707g2226kcal109g380.8g15.6g65.2g
Valittu annoskoko1853g1113kcal54.5g190.4g7.8g32.6g
Annoskoko puolitettuna927g557kcal27.3g95.2g3.9g16.3g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374