Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 391g128kcal2.4g21.7g0.8g10g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 120g91kcal2.2g18.5g0.2g1.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 401g155kcal0.6g32.7g0.4g6g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g26g43kcal4.5g5.5g0.3g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)200g321kcal5.4g5.4g30g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g10g37kcal0.1g8.4g0.3g0g
Basilika, tuore 2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3708g1549kcal30.6g184.4g64g34.8g
Valittu annoskoko1854g775kcal15.3g92.2g32g17.4g
Annoskoko puolitettuna927g387kcal7.7g46.1g16g8.7g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548