Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus263g171kcal4.2g39.4g0.3g3.7g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä300g204kcal9.3g36g2.1g9g
Atria broilerin fileesuikale naturell525g578kcal120.7g0g11g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g17g46kcal1.4g2.8g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3708g1997kcal271.2g156.4g33g25.4g
Valittu annoskoko1854g998kcal135.6g78.2g16.5g12.7g
Annoskoko puolitettuna927g499kcal67.8g39.1g8.3g6.4g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084