Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 289g95kcal1.8g16.1g0.6g7.4g
Vehnäjauho puolikarkea 282g968kcal28.7g197.5g3.4g9.9g
Kananmuna kuorineen punnittu295g372kcal32.5g0.9g26.6g0g
Sokeri 277g1123kcal0g276.4g0g0g
Leivinjauhe 15g25kcal0.8g5.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g58kcal0g14.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g22g79kcal0.8g17.3g0.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 114g1007kcal0g0g113.8g0g
Kardemumma, annos 2g7.2g23kcal0.8g4.9g0.5g2g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 289g862kcal53.7g7.2g69.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 72g514kcal0.5g0.3g57.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g130g521kcal0g130.2g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl47g272kcal9.9g2.5g23.7g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3708g11834kcal259g1346.2g593.4g49.8g
Valittu annoskoko1854g5917kcal129.5g673.1g296.7g24.9g
Annoskoko puolitettuna927g2959kcal64.8g336.6g148.4g12.5g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424