Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow270g189kcal45.9g0g0.8g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g135g271kcal27.7g0.1g18.1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g180g306kcal13.9g9.4g23.4g5g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g360g101kcal4g17.3g1.4g10.8g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g9g20kcal1.5g1.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3708g1774kcal186g56.6g89g31.6g
Valittu annoskoko1854g887kcal93g28.3g44.5g15.8g
Annoskoko puolitettuna927g444kcal46.5g14.2g22.3g7.9g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652