Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g840g235kcal5g50g1.7g21g
Peruna, vanha, kuorittu 700g533kcal13.2g108.5g1.4g7g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)238g143kcal2.4g10.7g9.5g1.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr7g20kcal0.6g0.7g1.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3710g1899kcal44.2g346.6g28.8g61.4g
Valittu annoskoko1855g949kcal22.1g173.3g14.4g30.7g
Annoskoko puolitettuna928g475kcal11.1g86.7g7.2g15.4g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305