Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1g10.4g0.3g4.4g
Lampaanlihan, vähärasvainen109g200kcal20.8g0g13.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr8.8g25kcal0.7g0.8g2.1g0.1g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl8.8g53kcal0.5g4.1g3.9g0g
Kukkakaali, tuore131g26kcal2.4g2.9g0.4g2.4g
Keittojuurekset, apetit175g46kcal1.6g8.4g0.5g4g
Peruna, vanha, kuorittu 197g150kcal3.7g30.5g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3710g1097kcal61.4g114.2g41.4g25.8g
Valittu annoskoko1855g549kcal30.7g57.1g20.7g12.9g
Annoskoko puolitettuna928g274kcal15.4g28.6g10.4g6.5g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758