Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 914g218kcal16.4g19.9g2.7g20.8g
Parsakaali, keitetty, suolaa 571g198kcal26.2g11g1.7g14.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g286g343kcal9.7g10.3g28.6g0g
Voi 11g83kcal0.1g0g9.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g59kcal1.7g12g0.2g0.6g
Mozzarella juustoraaste, valio57g166kcal14.8g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3712g2132kcal137.8g106.4g109g71.2g
Valittu annoskoko1856g1066kcal68.9g53.2g54.5g35.6g
Annoskoko puolitettuna928g533kcal34.5g26.6g27.3g17.8g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053