Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss750g203kcal6g38.3g3g21.8g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g375g281kcal7.1g60g0.7g3.7g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g240g384kcal38.4g2.4g21.6g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g42g50kcal1.1g2.5g3.8g0.6g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3717g1845kcal105.6g207.6g58.2g53g
Valittu annoskoko1859g922kcal52.8g103.8g29.1g26.5g
Annoskoko puolitettuna929g461kcal26.4g51.9g14.6g13.3g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822