Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale191g612kcal23g0g57.4g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Suolasienet (rouskuja)281g56kcal4.5g14.1g1.4g0g
Tomaattimurska, 1 prk900g241kcal5.4g47.7g1.8g12.6g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g11g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Basilika, kuivattu 11g29kcal1.6g2.3g0.5g4.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g743kcal4.5g6.8g78.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3717g3516kcal86.2g168.8g281g42.6g
Valittu annoskoko1859g1758kcal43.1g84.4g140.5g21.3g
Annoskoko puolitettuna929g879kcal21.6g42.2g70.3g10.7g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943