Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 17g62kcal2.4g9.5g1.2g1.7g
Margariini 70%, keiju laktoositon 23g139kcal0g0g15.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 17g4.4kcal0.5g0.5g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g21g12kcal1.8g1g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g17g13kcal0.4g0.7g1g0g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.7g5.6kcal0g1.4g0g0g
Raparperi 42g14kcal0.3g2.3g0g0.6g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g782kcal18.8g82.6g40g5.8g
Valittu annoskoko186g391kcal9.4g41.3g20g2.9g
Annoskoko puolitettuna93g196kcal4.7g20.7g10g1.5g
Arvot/100g100g211kcal5.1g22.2g10.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475