Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g126g75kcal12.6g5.4g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu28g35kcal3g0.1g2.5g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g30g94kcal5.1g16.3g0.9g3.9g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g416kcal41.6g45.6g7.6g7.8g
Valittu annoskoko186g208kcal20.8g22.8g3.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna93g104kcal10.4g11.4g1.9g2g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.3g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292