Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 19g19kcal0.2g0.9g1.5g0.3g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 17g13kcal0.8g2.2g0g0.2g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g94g56kcal0.9g4.2g3.7g0.6g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)54g60kcal13.6g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g328kcal31g14.6g15.2g2.2g
Valittu annoskoko186g164kcal15.5g7.3g7.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna93g82kcal7.8g3.7g3.8g0.6g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481