Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 49g108kcal8.5g0g8.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk30g8kcal0.2g1.6g0.1g0.4g
Basilika, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g5.6g10kcal0.3g0.3g0.8g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 60g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa21g63kcal4.8g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g477kcal29.4g9.6g35g2.8g
Valittu annoskoko186g238kcal14.7g4.8g17.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna93g119kcal7.4g2.4g8.8g0.7g
Arvot/100g100g128kcal7.9g2.6g9.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715