Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 30g5.4kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Purjosipuli19g3.6kcal0.3g0.5g0g0.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g28g10kcal0.3g1.9g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P19g11kcal0.2g0.8g0.8g0.1g
Kiinankaali 15g3kcal0.2g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g68kcal2.4g8.8g2g2.4g
Valittu annoskoko186g34kcal1.2g4.4g1g1.2g
Annoskoko puolitettuna93g17kcal0.6g2.2g0.5g0.6g
Arvot/100g100g18kcal0.6g2.4g0.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441