Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g2.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen56g78kcal10.7g0g3.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g47g16kcal0.5g3g0.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g23g84kcal6.5g0.5g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g602kcal42.4g50g25.2g2.4g
Valittu annoskoko186g301kcal21.2g25g12.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna93g151kcal10.6g12.5g6.3g0.6g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418