Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g56g139kcal10.1g0.3g3.4g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 51g39kcal1g7.9g0.1g0.5g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.8g7kcal0.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g454kcal23.2g17.8g16.6g1.6g
Valittu annoskoko186g227kcal11.6g8.9g8.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna93g113kcal5.8g4.5g4.2g0.4g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205