Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 92g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green17g55kcal4.1g8.3g0.2g2g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g35g12kcal0.6g2.4g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g246kcal17.8g23.2g8.2g5.4g
Valittu annoskoko186g123kcal8.9g11.6g4.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna93g62kcal4.5g5.8g2.1g1.4g
Arvot/100g100g66kcal4.8g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587