Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 74g26kcal3.4g1.4g0.2g1.8g
Jauheliha, sika-nauta 84g187kcal14.8g0g14.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima5.6g22kcal1.6g0g1.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 18g60kcal0.4g0.5g6.4g0g
Pekoni, paistettu 4.2g22kcal0.7g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g633kcal41.8g3.8g49.4g3.6g
Valittu annoskoko186g317kcal20.9g1.9g24.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna93g158kcal10.5g1g12.4g0.9g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886