Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g15g47kcal1.8g9.5g0.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen18g25kcal3.4g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 21g19kcal1.1g2.4g0.3g1.1g
Dolmio Light Classico Bolognese25g9kcal0.3g2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g219kcal13.4g28.8g5.2g2.8g
Valittu annoskoko186g110kcal6.7g14.4g2.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna93g55kcal3.4g7.2g1.3g0.7g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692