Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 78g27kcal3.6g1.5g0.2g1.9g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus13g44kcal1.7g0.1g4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 62g206kcal1.2g1.9g21.8g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%31g72kcal9g0.8g3.7g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g702kcal31.2g8.8g59.6g4.2g
Valittu annoskoko186g351kcal15.6g4.4g29.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna93g175kcal7.8g2.2g14.9g1.1g
Arvot/100g100g188kcal8.4g2.4g16g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994