Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.6g0g3.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.7kcal0.1g1.4g0g0.6g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Papu valkoinen, keitetty 44g47kcal3.7g6.1g0.2g3.1g
Tomaattimurska 35g10kcal0.2g1.9g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)3.5g5kcal0.1g0.3g0.4g0g
Harissa 1 annos = 30 g2.6g7.3kcal0.2g1.4g0.2g0g
Ketsuppi, Heinz2.6g2.7kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g328kcal22g24.4g14g9.2g
Valittu annoskoko186g164kcal11g12.2g7g4.6g
Annoskoko puolitettuna93g82kcal5.5g6.1g3.5g2.3g
Arvot/100g100g88kcal5.9g6.5g3.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468