Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 47g17kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g154kcal10.8g11.8g5.8g4.2g
Valittu annoskoko186g77kcal5.4g5.9g2.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna93g39kcal2.7g3g1.5g1.1g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.2g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046