Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g84g93kcal20.2g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Margariini 80% keskiarvo4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g70g77kcal2.1g2.2g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g415kcal45.4g7g23.6g1g
Valittu annoskoko187g207kcal22.7g3.5g11.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna93g104kcal11.4g1.8g5.9g0.3g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486