Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali108g23kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g45g54kcal8.6g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.9g8.1kcal0g0g0.9g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki23g19kcal0.3g1g1.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g217kcal20.8g10.8g10g5.4g
Valittu annoskoko187g109kcal10.4g5.4g5g2.7g
Annoskoko puolitettuna93g54kcal5.2g2.7g2.5g1.4g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935