Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Paprika, punainen44g11kcal0.4g2g0.2g0.9g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g15g45kcal2.9g0.2g3.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)15g23kcal0.4g0.4g2.2g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g15g23kcal2.3g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g251kcal13.4g12.6g16g3.2g
Valittu annoskoko187g126kcal6.7g6.3g8g1.6g
Annoskoko puolitettuna94g63kcal3.4g3.2g4g0.8g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419