Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio16g23kcal0.5g1.1g2g0g
Pizzamix juusto16g55kcal3.3g1.1g4.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Atria broilerin filesuikale maustamaton33g36kcal7.6g0g0.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl27g99kcal3g18.6g1.2g1.6g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.8g4.9kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g483kcal30g45.2g20.2g4g
Valittu annoskoko187g241kcal15g22.6g10.1g2g
Annoskoko puolitettuna94g121kcal7.5g11.3g5.1g1g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719