Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt78g36kcal2.5g3.8g1.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%16g25kcal0.4g0.4g2.3g0g
Tonnikala öljyssä 24g45kcal6.4g0g2.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g16g11kcal1.7g0.4g0.2g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli16g47kcal0.6g0.7g4.7g0g
Tilli tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g528kcal30.8g39g26.8g1.4g
Valittu annoskoko187g264kcal15.4g19.5g13.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna93g132kcal7.7g9.8g6.7g0.4g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689