Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas20g55kcal3.7g0g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0g
Ruokakerma Valio 5%31g19kcal0.4g0.9g1.6g0g
Poronliha 23g30kcal5.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g321kcal20.2g9.4g22.6g0.6g
Valittu annoskoko187g160kcal10.1g4.7g11.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna93g80kcal5.1g2.4g5.7g0.2g
Arvot/100g100g86kcal5.4g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283