Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.3g3.9kcal0.4g0.5g0g0g
Persilja 7.8g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas16g44kcal3g0g3.4g0g
Bataatti, kuorittu 24g19kcal0.4g3.9g0g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g78g22kcal0.5g4.7g0.2g2g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 24g5.4kcal0.4g0.6g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana374g230kcal10.6g27.8g7.2g8.4g
Valittu annoskoko187g115kcal5.3g13.9g3.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna93g58kcal2.7g7g1.8g2.1g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g1.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926