Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 166g623kcal24.1g94.9g12.2g16.6g
Margariini 70%, keiju laktoositon 225g1391kcal0g0g157.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 162g557kcal16.5g113.6g1.9g5.7g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 166g44kcal5.5g5.2g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g208g117kcal17.7g10.4g0.4g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g166g133kcal4.3g6.7g10g0g
Sokeri 142g574kcal0g141.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 183g261kcal22.9g0.5g18.8g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 17g56kcal0g13.6g0g0.2g
Raparperi 416g140kcal2.9g22.9g0.4g5.8g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g7821kcal188.6g824.4g402g56.6g
Valittu annoskoko1860g3910kcal94.3g412.2g201g28.3g
Annoskoko puolitettuna930g1955kcal47.2g206.1g100.5g14.2g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475