Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 601g214kcal1g42.7g0.5g12g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.5g16kcal0.2g3.6g0.2g0g
Margariini 60%, keskiarvo 225g1200kcal0.7g0.8g135.2g0g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Sokeri 255g1037kcal0g255.2g0g0g
Maapähkinä 105g598kcal26.9g13.9g45.2g16.6g
Korppujauho 301g1100kcal31.5g225.1g3.1g15.9g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g30g102kcal3.6g18g0.8g3.6g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 75g25kcal2.3g3.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g9346kcal196g1138.8g421g96.4g
Valittu annoskoko1860g4673kcal98g569.4g210.5g48.2g
Annoskoko puolitettuna930g2336kcal49g284.7g105.3g24.1g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309739