Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 120g22kcal0.7g3g0.5g0.8g
Herkkusieni 360g57kcal7.6g1.1g1.2g5.4g
Paprika keltainen 144g43kcal1.4g7.3g0.3g2.9g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Parsakaali brokkoli 480g168kcal22.2g9.4g1.4g12g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g36g25kcal2.9g3g1.3g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g36g79kcal0g19.4g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g12g40kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee576g593kcal133.1g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g2115kcal338.2g95.6g27g45.4g
Valittu annoskoko1860g1057kcal169.1g47.8g13.5g22.7g
Annoskoko puolitettuna930g529kcal84.6g23.9g6.8g11.4g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339369