Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g1257g754kcal125.7g54g3.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu277g348kcal30.4g0.8g24.9g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g302g935kcal51.3g162.9g8.7g39.2g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g4163kcal417.4g454.4g74.8g78.6g
Valittu annoskoko1860g2082kcal208.7g227.2g37.4g39.3g
Annoskoko puolitettuna930g1041kcal104.4g113.6g18.7g19.7g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292