Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti3871g4258kcal851.6g3.9g116.1g0g
Sipuli 860g260kcal10.8g41.3g1.7g14.6g
Valkosipuli 65g70kcal5.1g10.5g0.4g1.4g
Chili paprika punainen86g34kcal1.7g7.7g0g0g
Porkkana 1290g422kcal8g71.7g2.6g32.9g
Paprika, punainen860g221kcal7.7g39.6g3.4g17.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl129g1136kcal0g0g129g0g
Paprikajauhe 24g76kcal3.5g4.3g3.1g8.8g
Vesi, vesijohtovesi 2151g0kcal0g0g0g0g
Timjami 4.3g12kcal0.4g1.2g0.3g1.6g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.3g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Tomaattisose tomaattipyree 194g147kcal8.7g25g0.4g1.9g
Persilja 430g118kcal5.9g4.7g0.9g34.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13532kcal1807.8g423g516g227.8g
Valittu annoskoko10000g6766kcal903.9g211.5g258g113.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3383kcal452g105.8g129g57g
Arvot/100g100g68kcal9g2.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132840